Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Vin Diesel filmjeit?

|

A színész 55. születésnapja alkalmából hoztunk nektek egy Vin Diesel-kvízt.

Hirdetés

Ismerjük őt arról a jellegzetesen dörmögő hangjáról, a kopasz fejéről, valamint arról az elkötelezettségéről, mely a Halálos iramban vagy éppen a Riddick franchise-t illeti. Vin Diesel-t lehet szeretni és nem szeretni, mindenkinek szíve joga, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy megcsinálta a maga sikerét. Amennyire be van táblázva, vélhetően egyetlen percet sem pihen egész évben. 

Hirdetés

Most, 55. születésnapja alkalmából úgy döntöttünk, hogy összerakunk egy kvízt, melyből kiderül, mennyire ismeritek Vin Diesel munkásságát és a színész életét. Reméljük, hogy örömötöket lelitek benne. A pontszámokat szokás szerint kommentben várjuk. 

Dieselt legközelebb az I Am Groot című animációs sorozatban hallhatják azok, akik angolul nézik a tartalmakat a Disney+-on, azt követően ugyanezért A galaxis őrzői karácsonyi különkiadásából, és a 2013-as A galaxis őrzői 3-ból is szinkronhangként veszi ki a részét. A szintén jövőre megjelenő Halálos iramban 10-ben viszont teljes valójában láthatjuk majd, valamint számíthatunk rá a Furyában is. Érdekesség, hogy egy videojátékban is fel fog bukkanni, ez az Ark 2 lesz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.