Hirdetés

Vin Diesel szerint a Riddick 4 közelebb van, mint gondolnánk

|

Az Instagramon hintette el a színész, hogy nincs is olyan messze a folytatás debütálása.

Hirdetés

Egy év múlva húsz éves lesz Vin Diesel egyik első nagy dobása, a Pitch Black - 22 évente sötétség. A színész számára szerelemprojekt a Riddick, hiszen a pénzügyileg és kritikailag hatalmas bukta második rész után is folyamatosan próbált életet lehelni a franchise-ba. A 2013-as Riddick c. harmadik rész óta folyamatosan röppentek fel hírek, hogy Vin Diesel szívesen benne lenne egy negyedik filmben is.

Hirdetés

Nyáron a Halálos iramban 9 promózása közben beszélt arról, hogy hamarosan Ausztráliában kezdik meg a Riddick 4: Furya forgatást. Nemrégiben viszont a színész egy régi Riddick fotót is megosztott Instagram oldalán azzal a kiírással, hogy hihetetlen meetingen van túl és a Furya talán közelebb van, mint gondolnánk. Talán nemsokára egy előzetest is kapunk?

Ti örülnétek, ha viszontláthatnátok Vin Dieselt a hírhedt antihős szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.