Hirdetés

Megjelent a szeptemberi FilmMagazin!

|

Címlapon Stephen King legendás bohóca.

Hirdetés

Úgy tűnik 2017 a Stephen King adaptációk éve lesz, hiszen  számolatlanul érkeznek a horror koronázatlan királyának megfilmesített művei, nemcsak a mozikba, de a sorozatok világába is. Sajnos azonban a mennyiség gyakran a minőség rovására megy, hiszen a múlt hónapban bemutatott A Setét Torony finoman szólva is félrecsúszott, ráadásul a The Mist című széria sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a remek krimi-trilógiából forgatott Mr. Mercedes sem igen duzzasztja fel a sajtóorgánumok vitorláit.

Hirdetés

Szerencsére azért vannak kivételek, az Az például egész jó sikerült (és nem kizárt, hogy minden idők legnyereségesebb horrorfilmjévé válik), sőt az 1922 című novellából készített Netflix tévéfilm is figyelemreméltó alkotásnak tűnik az első előzetese alapján… 

Tartalom

Háttér: Himmler agyát Heydrichnek hívják, Kingsman - Az aranykör
Kritika: Az, Kingsman: Az aranykör, 47 méter mélyen, Viktória királynő és Abdul, Csábítás, Wild River - Gyilkos nyomon, Kerítések, A tehetség, Barry Seal - A beszállító, Logan Lucky - A tuti balhé, Az Emoji-film, Pappa Pia!
Portré: Sofia Coppola
Extra: Szerepcsere - Újracasting filmekben, sorozatokban
Sorozat: Marvel's The Defenders
Filmklasszikus: Terminátor 2. - Az ítélet napja

A FilmMagazin szeptemberi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.