Hirdetés

Nekem kell a szerep után mennem - Beszélgetés Osvárt Andreával

|

Sikeres modellből sikeres színésznő. Magyar származású, de legtöbb filmje olasz produkció. Játszott már egy filmben Clive Owennel is, szerepelt tv-sorozatban, Eli Roth mellett kis költségvetésű horrorfilmben és drámaibb hangvételű filmekben.

Hirdetés

Osvárt Andreának pályafutása során volt rész kudarcban és sikerben egyaránt, de utóbbi egyáltalán nem szállt a fejébe - megtanulta azt, hogy semmi sem jön magától, semmit nem lehet készpénznek venni és az embernek meg kell küzdenie a céljaiért és a hőn áhított szerepekért. Józan gondolkodású színésznő ő, aki nagyon is tisztában van a dolgokkal és nem hagyja, hogy taccsra vágja az élet, ha esetleg nem úgy alakulnának a dolgok, ahogyan optimális esetben kellene. A Zűrös olasz esküvő című új filmjének apropójából beszélgettünk el kicsit a színésznővel:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.