Hirdetés

Őfelsége titkosszolgálatában – I. rész

|

50 év, 23 (hivatalos) film, és eleddig hat színész alakította a világ leghíresebb titkosügynökét. Eme jeles jubileum alkalmából vesszük végig a 007-es filmes pályáját.

Hirdetés

A nevem Bond. James Bond. Ha csak meghalljuk ezt az egyszerű, de mégis nagyszerű és jellegzetes bemutatkozást, mindenki maga előtt látja a híres brit spiont, amint tetőtől talpig szmokingban vodka-martinit szürcsölget (persze felrázva, nem keverve) nekidőlve Aston Martinja oldalának, a háttérben valamilyen egzotikus tájjal, miközben oldalán egy gyönyörűséges nő rebegteti feléje pilláit, és ez alatt játszi könnyedséggel terít le egy rosszfiút jellegzetes Walther PPK pisztolyával, vagy térít el ellenséges kémműholdakat a Q-tól kapott karórájával. Hamarosan itt a sorozat 23. mozifilmje, és ennek apropóján cikksorozatokkal emlékezünk meg az eddigi sikerekről és kudarcokról, hogy mi tette Őfelsége leghíresebb titkosügynökét (ez némileg paradox kijelentés) azzá, akit ma ismerünk. Kezdjük is az első korszakkal a sorozat történetében Sean Connery-vel, valamint a beugró George Lazenby-vel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.