Hirdetés

Őfelsége Titkosszolgálatában – IV. Rész

|

Bondként megvolt benne Connery férfiassága, Moore kifinomultan cinikus humora, sőt Dalton érzékenysége is. E heti Bondunk, a „legangolabb ír”, azaz Pierce Brosnan.

Hirdetés

Ian Fleming hőse a Vasfüggöny széthullásakor komoly válságban szenvedett, hiszen amellett, hogy a Timothy Dalton féle A magányos ügynök egy újabb mélypontra taszította a szériát – melybe a filmek producere, Albert L. „Cubby” Broccoli is belebetegedett – egyre több hang vélte úgy, hogy Bond csupán egy „nőgyűlölő, szexista őskövület. A hidegháború maradványa”. Azonban a produceri teendőket itt már a korábbi epizódokban is közreműködő Barbara Broccoli és Michael G. Wilson vállalta magára, akiknek sikerült új vért pumpálniuk a haldokló franchise-ba, de ehhez elengedhetetlen volt a megfelelő színész.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.