Hirdetés

Őfelsége Titkosszolgálatában – V. rész

|

Cikksorozatunk utolsó fejezetében nem maradt más hátra, mint hogy kivesézzük a baltával faragott arcú „James Blonde”-ot, azaz Daniel Craig-et, valamint hogy megjósoljuk leendő utódját.

Hirdetés

Egy akkora hagyományokkal és múlttal rendelkező szerepet, mint amekkora James Bond-é, kétségtelenül hálátlan feladat megörökölni annyi év után, és Daniel Craig többszörösen nehéz helyzetben volt – amire néhány kinyilatkozása is rájátszott – különösen egy olyan világban, ahol a hírek, és közösségi ellenállások gyorsan teret nyernek. Akármennyire is ostorozta a közönség a Halj meg máskor!-t, Pierce Brosnan jelentette sokak számára a híres spiont, és örökösének olyan nevek forogtak folyamatosan a köztudatban, mint Ewan McGregor, Hugh Jackman vagy Clive Owen. Utóbbi sokáig esélyes volt, még el is játszotta a 006-ost a Steve Martin nevével fémjelzett A rózsaszín párduc első részében, de végül túl nagynak tartotta a szerepből adódó nyomást, és visszamondta a felkérést. Craig megválasztásakor felhördült a sajtó, miszerint nem elég jó képű és sármos – amit csak tetézett a színész szerencsétlen nyilatkozata, miszerint majd összecsinálta magát a félelemtől, amikor a Temzén a sajtótájékoztatóra vitték – és nem Bond-nak való, amit egy craignotbond.com nevű oldallal is megtámogattak a felbőszült rajongók. Aztán az első bemutatkozását követően elhallgattak a kritizáló hangok, mondhatni teljes joggal. (FIGYELEM: az írás a későbbiekben a legújabb SKYFALL című epizódra vonatkozó SPOILER-es információkat is tartalmaz!)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.