Hirdetés

Őfelsége zenekarában: III. Rész – Filmzene

|

John Barry és David Arnold után a cikksorozat zárásaként jöjjenek azok a zeneszerzők, akik – hogy stílszerű legyek – kettő helyett csak egyszer tudtak élni a lehetőséggel a franchise történetében.

Hirdetés

Ez pedig nem véletlen. A sorozat elindulásával szinte egy időben a széria zenei alapjai is lefektetésre kerültek. Azonban egy ilyen hosszú pályafutás alatt a zenei irányzatok olyan gyakran változtak, mint manapság deviza hitelesnek a törlesztő részlet, így az alkotók egy-egy alkalommal akár kényszerhelyzet, akár a kor elvárásainak megfelelni akarás vagy csak egyszerű kísérletezgető kedv végett más komponisták után néztek, de Arnoldon kívül eddig egyikőjük sem vált be. A James Bond-hónap és a Skyfall-hét zárásaként lássuk – pontosabban hallgassuk – hogy milyen munkát végeztek az olyan szerzők, mint például Monty Norman, Bill Conti, Michael Kamen vagy Thomas Newman.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.