Hirdetés

Pálfi György interjú

|

"A cél az az volt, hogy olyan életproblémákat helyezzek a történetek középpontjába, amelyekről az ember ritkán beszél, ugyanakkor valósak."

Hirdetés

Pálfi György nem csupán azért a puszta tényért tekinthető a magyar filmgyártás egyik legfigyelemreméltóbb rendezőjének, mert elkészítette a Taxidermiát. Azért is, mert folyamatosan valami újat próbál létrehozni és vízióját "ha törik, ha szakad"-alapon igyekszik mindig megvalósítani, komolyabb kompromisszumok nélkül. Legújabb filmje, a Szabadesés hét történetet mesél el, amely hét történet a nézőt potenciálisan bárki számára átélhető szorongásokkal, félelmekkel szembesíti. Állami támogatás nélkül, szívességek és a filmkészítés iránt érzett szenvedély pillérére támaszkodva összehozta azt a magyar filmet, mely aztán egy Karlovy Vary-ban nyert Legjobb rendező díjat eredményezett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.