Hirdetés

Tíz Super Bowl LI reklám, ami érdekelhet

|

A filmes TV Spotok mellett a Super Bowlok alatt mindig láthatnak a nézők számos vicces (vagy annak szánt) reklámot is, jellemzően egy vagy több nagyobb sztár felbukkanásával. Nincs ez másként a Super Bowl LI esetében sem, ezekből hoztunk össze egy válogatást.

Hirdetés

Korábbi cikkünkben egy helyre gyűjtöttük a Super Bowl LI alatt leadott filmes TV Spotokat (olyanokkal a felhozatalban, mint A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, a Transformers: Az utolsó lovag, a Logan és a Stranger Things 2. évad), most azonban egy másik összeállítással kedveskedünk azoknak, akik az érdekesebb reklámokra is kíváncsiak. 

Hirdetés

Schwarzeneggertől kezdve John Malkovichon keresztül Jason Stathamig bezárólag akad itt mindenféle cameo, szerintünk leginkább az alábbi tízre érdemes rászánni az időt: 

Arnold Schwarzenegger és a Mobile Strike

Aaron Eckhart, Jeffrey Dean Morgan, Fan Bingbing és az Evony

Melissa McCarthy és a Kia

Jason Statham, Gal Gadot és a Wix

Jon Lovitz és az Avocados From Mexico

John Malkovich és a Squarespace

Adam Driver és a Snickers

Amy Adams, Stan Lee, Steve Carell stb. és a Honda

Christopher Walken, Justin Timberlake és a Bai

Snoop Dogg, Martha Stewart és a T-Mobile

Melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.