Hirdetés

Tíz Super Bowl LII reklám, ami talán érdekelhet

|

A filmes trailerek mellett a Super Bowlok alatt mindig kapnak a nézők számos vicces (vagy annak szánt) reklámot is, jellemzően egy vagy több nagyobb sztár felbukkanásával. Nincs ez másként a Super Bowl LII esetében sem, ezekből hoztunk nektek most egy válogatást.

Hirdetés

Korábbi cikkünkben egy helyre gyűjtöttük a Super Bowl LII alatt leadott filmes TV Spotokat (olyanokkal a felhozatalban, mint a Mission: Impossible - Utóhatás, a Bosszúállók: Végtelen háború, az új Cloverfield és a Han Solo: Egy Star Wars történet), most azonban egy másik összeállítást is készítettünk azoknak, akik esetleg a különlegesebb reklámokra is kíváncsiak. 

Hirdetés

Az alábbi reklámok a legnagyobb sztárokat vonultatják fel, akad itt mindenféle cameo (akár több is). Szerintünk leginkább az alábbi tízre érdemes rászánni az időt: 

David Harbour és a Tide

Bill Hader és a Pringles

Keanu Reeves és a Squarespace

Chris Pratt és a Michelob ULTRA

Rebel Wilson és az Alexa

Peter Dinklage és Morgan Freeman: Doritos Blaze vs. Mountain Dew Ice

Jeff Goldblum és Jeep

Danny DeVito és az M&M'S

Fekete Párduc és a Lexus

Rengeteg ausztrál színész és a Dundee

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.