Hirdetés

Szerintünk ezek Matthew Perry legjobb pillanatai a Jóbarátokban

|

Az elhunyt színész Chandlerként okozta a legtöbb örömet a világnak, így vele emlékezünk meg róla.

Hirdetés

A Jóbarátok sorozat és számos film (többek között a Bérgyilkos a szomszédom) sztárja, a Chandlert életre keltő Matthew Perry 54 éves korában elhunyt pár napja. Sok Jóbarátok-rajongó kedvenc szereplője Chandler Bing a hatfős baráti társaságból, aki önreflektív szarkasztikus humorával és kínos szituációival a leghumorosabb és legazonosulhatóbb karakterévé vált a szériának.

Miután magunkhoz tértünk az első döbbenetből (akárcsak a Jóbarátok főszereplői), úgy gondoltuk, hogy Perry munkássága előtt tisztelegve összeszedjük kedvenc jeleneteinket a sorozatból, amik leginkább megnevettetek minket, hogy mosolyok közepette emlékezzünk a színészre. 

Hirdetés

Amikor Chandler nem tudja, Joey melyik testvérét csókolta meg (3. évad 11. epizód)

Joey a születésnapját ünnepli a családjánál, ahová Chandlert is elhívta, aki a kelleténél több alkohol bevitele után smárolt Mary Angelával, Joey egyik lánytestvérével a sok közül. Chandler megtéveszti Joeyt, hogy nem csak játszik mások érzelmeivel, komolyan gondolja a dolgot, de az alkohol miatt nem emlékszik a lány arcára, ezért Joey másik testvérével csókolózik. Miután mindez kiderül, Joey még ad egy utolsó esélyt Chandlernek, hogy kérjen bocsánatot Mary Angelától, viszont miután Chandler nem ismeri fel továbbra sem, Joey engedélyt ad a nővérének, hogy behúzzon egyet Chandlernek.

Amikor Chandler dobozba bújt (4. évad 8. epizód)

Chandler mindent bevet, hogy Joey megbocsásson neki, amiért megcsókolta utóbbi exbarátnőjét. Joey azt kéri Chandlertől, hogy hat órát töltsön el dobozban, miközben Hálaadásnapi vacsora veszi kezdetét. Egyrészről nagyon jók a poénok, ahogy Chandler nem veszi komolyan a büntetését és poénokkal oldja a vacsorázók hangulatát, de megható is egyben az epizód, hiszen végül bebizonyítja, hogy fontosabb neki a Joey-val való barátságuk, mint bárki más.

Amikor Chandler nem tud sírni (6. évad 14. epizód)

A baráti társaság megtudja, hogy Chandler képtelen sírni. Ezek után az epizódban Monica megállás nélkül próbál könnycseppeket kifacsarni belőle, míg Joey szerint egyszerűen csak nincs szíve. Mindez egy Rachel és Ross közötti konfliktus közben lép szintet, amikor Chandlerből kiszökik a bőgés, és azután már abba se bírja hagyni.

Chandler és a sajttorta (7. évad 11. epizód)

Ebben az epizódban véletlenül Chandlerékhez szállítanak ki egy sajttortát, aki Rachellel együtt ahelyett, hogy továbbítanák a címzettnek az édességet, belekostólnak, és realizálják, hogy életük legfinomabb sajttortáját majszolják. Amellett, hogy a rész alatt többször megismétlődik és eszkalálódik a sajtortás eset, abból a szempontból is érdekes, hogy Chandler és Rachel karaktereit rakták össze, akiknek kizárólag ketten nem sok közös játékideje van a sorozatban, és talán ezért, vagy ennek ellenére, de nagyon jól működik a párosuk a tortaevés során.

Amikor Chandler fürdőt vesz (8. évad 13. epizód)

Mikor Chandler és Monica összejöttek, a közös fürdőzések után Monica megpróbálja rávenni Chandlert, hogy próbálja ki egymaga, de Chandler makacskodik, miszerint nem neki való az, hogy hosszú ideig kádban áztassa magát. De annyira megtetszik neki, hogy egymaga is megpróbálja a fürdősókkal rekonstruálni a dolgot, kevés sikerrel. Végül az egész baráti társaság a fürdőbe kerül, hogy közöljék a hírt, miszerint Rossnak és Rachelnek lánya fog születni.

Természetesen sokkal-sokkal több pillanattal lehetne bővíteni ezt a listát, de ezt már inkább rátok bízzuk: számotokra mik a legviccesebb, legkedvesebb, legszívmelengetőbb Chandler-momentumok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.