Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Channing Tatumról

|

Igazi földhözragadt figura Channing Tatum, aki ragaszkodik a jól megszokott dolgokhoz, és nem felejti el, honnan jött.

Hirdetés

Mielőtt modell lett, dolgozott állatmenhelyen, volt hitelközvetítő és építőmunkás is. Jelenlegi kapcsolata az énekesnő Jessie J-vel igazi "se veled, se nélküled", most leginkább utóbbi, ami a női szívek megnyugvására szolgál. Róla szedtünk össze 10 érdekességet.

Hirdetés

Ahol minden elkezdődött

Modell karrierje segítette abban, hogy az akkor 20 éves Tatum táncosként szerepelhessen Ricky Martin She Bangs című videoklipjében, amiért 400 dollárt kapott. Azt mondta, a modellkedés nem jelentett számára igazi kihívást, ezért fordult a színészet felé. Évekkel később majdnem elutasította a Step Up főszerepét, mert tudta, hogy a többi szereplő professzionális táncos, ő pedig úgy érezte, nincs elég táncos tapasztalata. Ezzel nem csak a nagy áttöréstől fosztotta volna meg magát, hanem későbbi - jelenleg volt - feleségétől is.

Ilyen az, ha (túl) komolyan veszi a dolgokat

A Foxcatcher című filmben Tatum összetör egy tükröt, ám ez eredetileg nem volt benne a forgatókönyvben. Annyira beleélte magát a szerepébe, hogy egyszer csak megtörtént. A filmben egy birkózót alakít, de a való életben sem áll tőle messze a testmozgás, fiatalkorában olyan sportokban próbálta ki magát, mint az amerikai futball, a baseball és a kung fu.

Fontos a család

Mikor Tatum kicsi volt, a nagyszüleinél töltött minden nyarat. Most, hogy híres színész lett, továbbra is náluk tölti a nyár nagy részét Alabamában. Itt van a kedvenc helye is, Bruce bácsikájának farmja, ahol az édesanya felnőtt. Sokat jár oda, hogy emlékeztesse magát, honnan erednek a gyökerei.

A sztárok is rajonganak

Igazi aggódó rajongója Justin Biebernek.

"Nem emlékszem már, ki mondta, de egyetértek, hogy akárhány évesen is leszel híres, örökre annyi idős maradsz. Mert attól a ponttól nem vagy átlagos polgár. Aggódom Bieber miatt. Az a kölyök rendkívül tehetséges. Remélem, nem esik azokba a hibákba, amikbe tipikusan a fiatal felfedezettek. Nehéz úgy felelősséget vállalni, ha nem kérik tőled."

Zavaró tényezők

Tatum ADHD-ban (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban) szenvedett és diszlexiás volt gyerekkorában. Azt mondta, részt vett kezeléseken, hogy könnyebben viselje az iskolában töltött időt, de úgy érezte, azok "lélektelenné" teszik, és hozzátette, ő soha nem tenné ezt a saját gyerekeivel.  

Nincs előtte akadály

A Jupiter felemelkedésében Mila Kunis oldalán tűnt fel. A forgatókönyv leghosszabb jelenete a "Chicago" jelenet volt. A film nagyrészt idegen világokban játszódik különféle élőlények között, amit bonyolult CGI-technikával hoztak létre. Ebben a részben Kunis és Tatum éppen egy űrhajós üldözésbe keverednek a nagyváros fölött, ami szintén rengeteg utólagos számítógépes munkát igényelt. Ezért a Wachowski testvérek azt szerették volna, hogy legalább a színészek digitális dublőr nélkül oldják meg a feladataikat. (A digitális dublőr egy számítógépen megmintázott, a színésszel egyező figura, amit arra használnak, hogy a nehezen kivitelezhető vagy veszélyes mutatványok közben helyettesítsék a színészt, ami több lehetőséget biztosít a mozgás terén.) Ezért Kunis és Tatum fél éven keresztül minden nap gyakoroltak, hogy a lehető legjobban sikerüljön a "Chicago" jelenet.

Az elhivatottság mintaképe

Mindent bevetve küzdött, hogy megkapja Jody szerepét az Aljas nyolcas című Tarantino filmben.

"Egy hónapon át minden áldott nap küldtem egy e-mailt Quentinnek, hogy én játszhassam el, és nagyon reméltem, hogy más színészek nem akarják ennyire ezt a szerepet."

Női akciófilmek? Ugyan már!

Egy ideig Tatum nem volt elragadtatva a női főszereplővel rendelkező akciófilmektől.

"Találjatok egy lányt, aki - elnézést a kifejezésért - szétrúgja a seggem, és én benne leszek".

És valaki meg is tette! Steven Soderbergh Gina Carano MMA bajnokot kérte fel, hogy legyen A bűn hálójában című akciófilmjének főszereplője. Tatum később azt nyilatkozta, fantasztikus élmény volt a forgatás, és imádta minden percét.

Biztosra megy

2012-ben ő és exfelesége nyitottak egy éttermet Saints & Sinners néven New Orleansban. Különlegessége, hogy este kilenc után élő műsor van és nincs meghatározva, mikor zárnak. Egyszer Tatum elmondta, hogy ő maga nem szívesen lép ki a komfortzónájából, ami az evést illeti, kedvence a sajtos-pepperonis pizza.

"Nem vagyok valami kalandvágyó, ha ételről van szó. Szeretem, amit szeretek, és ahhoz ragaszkodom."

Mindenkinek van példaképe

Egy Vouge-nak adott interjúban elmondta, Clint Eastwood a legnagyobb hőse a szakmában.

"Szeretnék neki írni és kérni tőle néhány tanácsot, biztos vagyok benne, hogy ha élőben találkoznánk, csak állnék előtte és meg se tudnék szólalni.

Volt ő már Superman is, igaz, eddig csak a hangját kölcsönözte, de ki tudja, mit hoz a jövő?  Ti melyik filmekben szerettétek legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.