Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Charlie Hunnamről

|

El sem hisszük, hogy a sármos anarchista, Charlie Hunnam már 40 éves! Bár szuperhős nem lett belőle, talán kárpótolja, hogy olyan rendezőkkel dolgozhatott, mint Guillermo del Toro vagy Alfonso Cuarón. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla tíz érdekességet.

Hirdetés

Bár legutóbbi mozis szereplése, az Úriemberek sikert sikerre halmozott, Guy Ritchie neve nem mindig garancia a sikerre. Korábbi közös projektjük, a 2017-es Arthur király - A kard legendája nem nyerte el a közönség tetszését, ami csúfos box office számokhoz vezetett. Hunnam kifejezetten sajnálja, hiszen gyermekkorának meghatározó részei a legendák, a filmhez pedig folytatást is terveztek, de így sem kell aggódnia, mivel változatos filmográfiája, élete van. Ebből szemezgettünk.

Hirdetés

Nem fért bele az erotika

Eredetileg Hunnam kapta E. L. James regényének, A szürke ötven árnyalatának adaptációjában a főszerepet, vagyis Christian Grey bőrébe bújt volna. Később visszalépett arra hivatkozva, hogy nem tudná összeegyeztetni a forgatást a 2008 óta futó sorozatának, a Kemény motorosok felvételeivel. A sorozatban akkor már 5 éve játszotta a főszereplő, Jax figuráját.

"Rosszul éreztem magam, mikor a film megjelent. Mindig fájdalmas, ha megkérnek, csatlakozz valamihez, de végül nem leszel a részese."

A legjobb sztorikat az élet írja

Apja William "Billy" Hunnam 7 éve hunyt el. Gengszter volt, ócskavasakkal seftelt, és elhagyta családját, mikor Charlie kétéves volt. Ez a tapasztalat azonban segített neki színészi karrierje során.

"Hasonló szituációban nőttem fel, mint a Kemény motorosokban alakított karakterem, Jax Teller. Az apám veszélyes ember volt. Kétes ügyletekkel szerezte a pénzt. Szóval tudom, milyen törvényen kívülinek lenni" - mondta a USA Today-nek.

"The Trilogy of Mad Men"

Charlie Hunnam azt mondta, Az ember gyermekében Patric szerepe volt az utolsó része az "őrült ember trilógiájának".

"Pszichopatát játszottam a Hideghegyben, ahogy a Huligánokban alakított karakterem is közel az volt, most meg itt Az ember gyermekéből Patric."

Páratlan páros

Charlie Hunnam az Arthur király - A kard legendája premierjén azt nyilatkozta az ET online-nak, hogy Marilyn Manson az egyik legjobb barátja.

"A Kemény motorosok forgatásán találkoztunk, Manson öt vagy hat részben szerepelt, de ezalatt szoros kapcsolat alakult ki köztünk."

Ezt Manson is megerősítette: "Különös módon olyanok vagyunk, mint a testvérek. Hogy őszinte legyek, nem sok közeli férfi barátot tudhatok az asztalom körül. Még asztalom sincs, de Charlie-val mindig főzünk egymásnak." Annyira egy húron pendülnek, hogy az Arthur király premierjére is majdnem egyforma ruhában mentek. "Majdnem ugyanazt a ruhát vettem fel. Úgy néztünk volna ki, mint egy pár seggfej" - mondta Hunnam.

Mintaként is szolgált

A Lepattintva című romkom egyik figurájának, Aldous Snow-nak a szerepét a film forgatókönyvírója (és színésze), Jason Segel eredetileg Charlie Hunnam képére formálta, aki egy angol író lett volna. Végül nem vállalta a szerepet, ezért Russell Brand lépett a helyébe. Brand sokkal inkább hasonlított egy rocksztárra, ezért Segel átírta a karaktert, hogy jobban passzoljon a színészhez.

Újjászületés

Nagyon érdekes újévi szokása van: "Szilveszterkor hajlamos vagyok hamar ágyba bújni, majd másnap korán felkelni, mikor még sötét van. Keresek egy gyönyörű helyet, ahová felmehetek, ott töltök egy pár órát, és megnézem a napfelkeltét."

A kör bezárul

Az Excalibur című film egyike volt azoknak, amik motiválták, hogy színész legyen. Gyerekkorában nagy hatással voltak rá Arthur király legendái, ezért is vállalta el az Arthur király - A kard legendája főszerepét. (Meg persze a rendező, Guy Ritchie miatt.)

Van, amiből sosem elég

Legalább 85 pár Nike Air Max 90 típusú cipője van.

"Ez a 'szegény gyerek-szindróma'. Régen nem engedhettük meg magunknak azokat a sportcipőket, amiket szerettünk volna, azokat, amiket minden iskolás gyerek hordott. 25 évesen rájöttem: 'Tudod mit? Meg tudom venni az összes cipőt, amit akarok.'"

Nem kíváncsi magára

 "Nem hiszem, hogy valaha tisztában leszek vele, hogyan fest le engem a média. Soha nem olvasok el semmit magamról. Néha a rajongók azt mondják: 'Úgy hallottam, nagyon kedves ember vagy.' Erre én: 'Hol? Honnan szedted ezt az információt?" - mondta Hunnam.

Másik univerzum

Több neves színésszel együtt ő is versenyben volt Thor szerepéért, de végül Chris Hemsworth lett a befutó.

"Nem volt róla kifejezetten szó, hogy eljátsszam Thort. Voltam meghallgatáson, találkoztam a rendezővel és a Marveles srácokkal párszor, négyszer vagy ötször, de mindig csak kerülgettük egymást, nem mondott senki semmi konkrétat" - mondta régebben Hunnam a CinemaCon Bid Screen Achievement Awards sajtótájékoztatóján az International Business Times-nak.

"Nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy el akarom vállalni, és ők sem voltak 100%-ig biztosak benne, hogy engem akarnak. De volt valami, ami mindig visszahúzott engem, és valami, ami miatt vonzódtak hozzám" - mondta. "Aztán megtalálták Chris Hemsworth-t és hirtelen vége lett."

Legközelebb a Waldo című akció-thrillerben tűnik fel, mint a címszereplő Charlie Waldo. Egy exrendőrt alakít, aki nyugalom reményében az erdőbe költözik, de visszahívják, hogy segítsen megoldani egy gyilkosságot. De tekintve a jelenlegi helyzetet, a bemutató dátumával kapcsolatban egyelőre nincs konkrétum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.