Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Jared Letóról

|

A karácsonyi csoda.

Hirdetés

Kiváló énekes - aki Magyarországon is koncertezett már -, önkéntes, és nagyra becsült színész számos ikonikus szereppel. El sem hisszük, hogy már 50 éves az Oscar-díjas Jared Leto, akit legutóbb a Gucci-ház tagjaként láthattunk a vásznon, jövőre pedig a DC után a Marvel kötelékébe is belép. Isten éltesse a születésnapján, mi tíz érdekességgel köszöntjük őt.

Hirdetés

Laza család

Testvérével, mostohaapjával és anyjával, Constance Letóval egy hippi közösségben éltek gyermekkorában.

Nem felejt

Gyerekként egy rövid ideig Haitin élt az édesanyjával, a 2010-es földrengés után pedig visszatért oda önkéntesként. Fényképeket készített, ezekből és személyes élményeiből megjelentetett egy könyvet, amit árverésre bocsátott, a befolyó összeget pedig felajánlotta jótékony célra.

A kezdetek

Első nagyobb szerepe Claire Danes oldalán volt egy televíziós sorozatban, a My So-Called Life-ban (1994). Jordan Catalano volt a karaktere, egy helyes, laza, diszlexiás srác, aki a Claire alakította Angela szerelme. Leto hamar lenyűgözte a producereket és állandó szereplővé vált, valamint a sorozat zenéjének megalkotásában is részt vett.

Valóban nem látott a Szárnyas fejvadász 2049 forgatásán

A filmben a vak Niander Wallace-t alakította. A forgatás alatt az autentikusság kedvéért Leto olyan kontaktlencsét használt, amitől tényleg nem látott, ami saját bevallása szerint sokat segített a játékában, főleg, mikor egyik kedvenc színésze, Harrison Ford mellett jelent meg. Jimmy Fallonnak bevallotta a The Tonight Show-ban, hogy valószínűleg el is ájult volna, ha meglátja legendás színésztársát.

 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Álnéven rendezte a 30 Seconds to Mars videóit

A bandát 1998-ban alapította testvérével, Shannonnal. 2005-ös The Kill (Burry Me) című daluk nagy sikert aratott, és Leto mindenkinek azt mondta, a klipet a dán, albínó rendező - ahogy leírta -, Bartholomew Cubbins rendezte. A név több videó alatt is feltűnik, és Leto még azt is elhíresztelte, hogy a The Kill megrendezése után nem sokkal nyugdíjba vonul a titokzatos férfi. Nos, Leto ismert meglehetősen furcsa humoráról, ráadásul, ha valaki jártas Dr. Seuss munkásságában, tudhatja, hogy Bartholomew Cubbins nem létezik, az énekes-színész pedig álnévként használta, mikor a kamera másik oldalára került.

Volt és nincs

Szerepet kapott Joel Schumacher A fülke (2002) című filmjében, de a végső, mozikba került változatból sajnos kivágták.

 

Mindent a szerepért

A Rekviem egy álomért főszerepének kedvéért éheztette magát, lefogyott és két hónapig lemondott a szexről. A Chapter 27 című filmben Mark David Chapmant alakította, és a szerep miatt meghízott, majd léböjt kúra segítségével 10 nap alatt leadott közel 10 kilót. Rengeteg citromlevet, juharszirupot, cayenne-borsot és vizet fogyasztott, de a gyors testsúlyváltozásai nyomot hagytak: köszvénnyel diagnosztizálták drasztikus fogyása után.

Nincs megállás

Egy 30 Seconds to Mars koncert alkalmával eltört az orra, mivel a saját rajongói megtaposták, mikor lement a tömegbe. Ez nem állította meg abban, hogy folytassa a műsort, sőt, a valaha volt egyik legjobb turnéjának tartja.

Szívtipró

Az ezredforduló környékén négy évig volt együtt Cameron Diazzal, akinek még a kezét is megkérte. A pletykák szerint azonban nem sokkal utána egy másik színésznővel is randizgatott: Scarlett Johanssonnal.

Valamit valamiért

Épp a 30 Seconds to Mars egyik új albumán dolgozott, a zenéjére akart koncentrálni és az elkövetkezendő turnéra, ezért nemet mondott Clint Eastwoodnak.

"Az emberek nem értették, hogy voltam képes elutasítani Clintet. De akkor jelent meg az új album és minden figyelmemet a zenének akartam szentelni."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.