Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Woody Harrelsonról

|

Már alig várjuk, hogy lássuk Cletus Kasadyként!

Hirdetés

Igazán különleges fickó, aki tehetségével és kivételes karizmájával vívta ki, hogy számon tartsák, mint a világ legszexibb férfijainak egyikét. Elkötelezett állatvédő és kiáll a marihuána legalizálása mellett a ma 60 éves Woodrow Tracy Harrelson, akivel kapcsolatban tíz érdekességet gyűjtöttünk össze.

Hirdetés

Rendhagyó étrend

Etikai okok miatt Harrelson nyers vegán életmódot folytat, csak nyers és szárított ételeket fogyaszt, és kerüli a cukrot és a lisztet. Emiatt a Zombieland forgatásán valójában nem egy eredeti Twinkiest kellett megennie a színésznek, hanem készítettek neki egyet kukoricakorpából. 2011-ben az amerikai állatvédő szervezet, a PETA beválogatta a 20 leghíresebb vegán ember közé, majd egy évvel később Jessica Chastainnel közösen a PETA legszexibb vegetáriánusokat összegyűjtő listájára is felkerültek.

Nem mindennapi család

Apja, Charles Harrelson elhagyta a családját, amikor fia kicsi volt. Hivatásos bérgyilkos volt, akit végül 1979-ben letartóztattak egy John Wood nevű szövetségi bíró meggyilkolásáért. Egy coloradói börtönben halt meg 2007-ben.

Tiszavirág életű nász

1985-ben Harrelson elvette Nancy Simont, Neil Simon lányát Tijuanában. Nem igazán szerettek volna egy pár maradni, mivel másnap vissza is mentek az anyakönyvvezetőhöz, hogy felbontsák a házasságot. Az azonban zárva volt, ezért további tíz hónapig házasok maradtak.

Jótanács

1990-ben felkerült a People Magazin a világ 50 legszebb emberét felsorakoztató listájára, ami részben egy ismeretlen lánynak köszönhető.

"A buszon ültem, és egy lány észrevett, ahogy épp az orromat fújtam. Mindenhol akne volt az arcomon már évek óta. Aztán odajött és azt mondta: 'Hé, neked laktóz intoleranciád van. Ha kiiktatod a tejtermékeket, minden tünteted el fog tűnni pár napon belül.' Ekkor voltam 24, és azt gondoltam, ez lehetetlen. De három nappal később nyoma sem volt az aknének" - mesélte Harrelson.

Énekesként is megállja a helyét

Nem pusztán páratlan színész, hanem tehetséges zenész is, például a Manly Moondog and The Three Kool Kats banda frontembere volt.

Vallás

Az egyetemen különösen érdeklődött a kereszténység iránt.

"Beleástam magam a teológiába és tanulmányoztam a Biblia gyökereit, de aztán elkezdtem felfedezni benne a műviséget. Olyan dolgokat találtam, amik miatt feltettem a kérdést, 'Vajon Isten valóban ezen az eszközön keresztül beszél?' Rájöttem, hogy a Biblia igazából csak egy dokumentum, hogy irányítsuk az embereket. Abban az időben én voltam 'anyuci pici fia', és mélyen megbabonázott az egyház."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Megszállottság

Szerepelt Terrence Malick második világháborús filmjében, Az őrület határánban. A rendező sok színészt elidegenített már magától, de Harrelson nem tartozott közéjük. Állítólag miután befejezte a forgatást, még egy hónapig Malick mellett maradt csak azért, hogy figyelhesse a tehetséges rendezőt munka közben.

Baleset

A kőkemény Minnesota forgatásán egy jelenetben nem csak valóban megütötte színésztársát, Chris Mulkey-t, hanem el is törte annak orrát.

Mindig lehet rá számítani

A Larry Flynt, a provokátor című filmben Harrelson partnere az ismert zenész, Courtney Love volt. Love drogfüggősége és letartóztatásai miatt a filmet gyártó stúdió úgy döntött, nem fizeti tovább a biztosítási költségeit, ami azzal járt volna, hogy nem szerepelhet tovább a filmben. Harrelson, a rendező, Milos Forman és a producer, Oliver Stone saját zsebből kifizették az összeget, amit Love úgy hálált meg, hogy a továbbiakban végig józan maradt.

Harrelson, a provokátor

Feltehetően kétes megítélése miatt nem hívták meg Larry Flyntet az 1997-es Oscar-gálára, annak ellenére, hogy abban az évben jelölték díjra a róla szóló filmet. Mint egy igazi úriember, Harrelson a kísérőjeként őt vitte el a ceremóniára, de sajnos a díjat nem a színész nyerte el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.