Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Zachary Leviról

|

Asgard vagy nem Asgard: az itt a kérdés.

Hirdetés

A ma 40 éves Zachary Levi otthonosan mozog az akciófilmekben, de legutóbbi nagyjátékfilmjében, a Shazam!-ban a humoros oldalát is megvillantotta. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet.

Hirdetés

Kezdjük az alapoknál

Középső nevét művésznévnek választotta, mivel az ügynöke azt mondta neki, nem sokra fog jutni Hollywoodban olyan névvel, mint a Zach Pugh. Ezért teljes neve Zachary Levi Pugh lett.

Chuck

A 2007-ben induló Chuck című akciósorozatban ő játszotta a címszereplőt. Őt és filmbeli partnerét, Yvonne Strahovskit is jelölték 2010-ben a Teen Choice Awards díjára Legjobb televíziós színész és színésznő akció kategóriában, amelyet mindketten meg is nyertek.

Ember a vászon mögött

2010-ben Flynn Rider, egy agyafúrt rabló hangját kölcsönözte a Disney animációs filmjében, az Aranyhaj és a nagy gubancban. Ugyanebben az évben elvállalta az Under the Boardwalk: The Monopoly Story című dokumentumfilm narrálását, ami a népszerű társasjátékról szól.

Semmi sem lehetetlen

Eredetileg ő játszotta volna Fandral szerepét a Thorban, de végül vissza kellett mondania a lehetőséget, mert nem tudta összeegyeztetni a munkálatokat a Chuck forgatásával, ezért Josh Dallas bújt az asgardi bőrébe. Később egy véletlen folytán újabb esélyt kapott: Dallas nem tudott részt venni egyéb munkái miatt a Thor: Sötét világ forgatásán, ezért Zachary Levi vette át a helyét.

Musical

Debütálása a Broadwayn a First Date című musicalben volt 2013 augusztusában. Két évvel ezután újabb darabban tűnt fel: a She Loves Me felújított változatában megkapta a főszereplő, Georg szerepét.

Levi, az énekes

2010-ben duettet énekelt Katharine McPhee színész-énekesnővel. A Terrified című dalt újra fel kellett venniük, mert az eredeti változatban még Jason Reeves énekelt. Levi a számhoz tartozó videoklipben is feltűnik. De nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy Levi dalra fakadt. Az Aranyhaj és a nagy gubancban együtt énekli Mandy Moore-ral az "I See the Light" és az "I've Got a Dream" című dalokat. Előbbit Oscar-díjra jelölték Legjobb eredeti dal kategóriában, ezért a 83. gálán elő is adták.

Hobbi

Levi a sportautók és a motorok szerelmese, van egy 2009 Nissan GT-R-e. Igazi gamer, imád játszani, és elmondása szerint nagyra értékeli, ahogy a videojátékok képesek interaktívvá tenni a történeteiket.

Keresztény

Gyermekkora óta vallásos. Egy 2002-ben a Relevant Magazine-nak adott interjúban azt mondta:

"Hiszem, hogy az elsődleges feladatom - a forgatásokon is -, hogy szeressem az embereket és elnyerjem a bizalmukat, és elhiggyék, hogy valóban kedvelem őket és törődöm velük. Szóval mikor bármi gondjuk van, remélhetőleg, megkeresnek és megkérdezik: "Honnan fakad a szereteted, a tehetséged? Mi ad neked erőt, nyugalmat, békét?" És akkor én feléjük fordulhatok, és szemrebbenés nélkül állíthatom: "Jézus Krisztus"."

Sikertelen történet

A Twitteren jelentette be a kanadai színésznő, Missy Peregrym, hogy ő és Levi 2014-ben összekötötték az életüket Mauin. Ezt egy fotóval is alátámasztották, amin Mr. és Mrs. feliratú pulóverben láthatóak. Azonban a házasság nem tartott sokáig, 2015 áprilisában már el is váltak.

Szuvenír

Az MTV News-nak elárulta, hazavitt egy kis szuvenírt a Shazam! forgatásáról.

"Megtartottam a The Booty Trap táblát"

- mondta, utalva ezzel a filmben szereplő sztriptízbár nevére. Nem tarthatta meg a szuperhős ruhát, ezért más után kellett néznie.

"Mikor először megláttam, nagyon megtetszett a neon felirat, és nagyon viccesnek találtam, egyből arra gondoltam, hogy meg akarom tartani."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.