Hirdetés

Tom Yum Goong 2 - Ismertető

|

Kis szünet után Tony Jaa visszatért az önkéntes száműzetésből, hogy hozza a szokásos manírjait és semmi újat nem mutatva, Pinkaew-vel összefogva egy nevetséges, fárasztó és hülye akciófilmmel szúrja ki a szemünket

Hirdetés

Volt idő - talán ti is emlékeztek - amikor Tony Jaa-t úgy emlegették/emlegettük, mint aki teljes mértékben felpezsdíti a harcművészeti akciófilmek világát, illetve jól megreformálja azt. Az biztos, hogy felpezsdítette, de ez a pezsdülés sajnos nem tartott tovább 2-3 filmnél. Leginkább persze csak két filmről beszélhetünk, mert a The Protector után nemhogy képtelen volt egy nemzetközi sikert összehozni, de még igazán szakmai sikerről beszélhetünk. Vita tárgyát képezheti az Ong Bak folytatása (ahogy az is, hogy mennyiben köthetjük az első részhez bármely tekintetben), amely ugyan kissé tesze-tosza a narratívát illetően, viszont van az akciójelenetekben kellő mennyiségű kraft. Épp annyi, hogy elemelje a filmet például a harmadik rész förmedvény minőségétől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.