Hirdetés

X-faktor – Filmzene

|

Nem, természetesen nem a népszerű műsor filmzenei előadásait fogjuk kivesézni – habár lenne mit – hanem a mutánsok zenei világát.

Hirdetés

Immár 13 éve, hogy kijött az első X-Men mozi, és ahogy az az ilyen hosszú filmszériáknál lenni szokott, nem mindegyik sikerült adamantium keménységűre, de a pénztáraknál szépen szerepeltek. Viszont érdekes, hogy az eddigi közel másfél évtized alatt egy zeneszerző se volt, aki egy filmnél többhöz komponált volna a szériához, pedig nem egy a műfaj ékkövének számít. Megpróbálok utána járni, hogy Michael Kamen, John Ottman, John Powell, Harry Gregson-Williams, Henry Jackman és Marco Beltrami milyen munkát végeztek, valamint, hogy esélyes e valamelyikük visszatérése a későbbiekben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.