Hirdetés

A hét Éva & A temető könyve - továbbra is tervben a megfilmesítés

|

Nem kell megijedni: a nagy csend ellenére egyik könyv megfilmesítését sem dobták sutba, ezt maga a rendező mondta.

Hirdetés

Ron Howard rendező-forgatókönyvíró jelenleg az Infernot népszerűsíti, de ez nem jelenti azt, hogy a többi projektjét a fiókba zárta.  A film Firenzei bemutatóján újságírói kérdésekre válaszolva adott némi információt arról, hogy mi a helyzet Neal Stephenson: Sevenesves - A hét Éva és Neil Gaiman: A temető könyvei című könyveinek megfilmesítésével.

 

Hirdetés

Főleg a Neil Gaiman-rajongók lehetnék kiéhezve a hírekre, hiszen A temető könyvének adaptációja úgy készül, mint a Luca széke. Már négy éve annak, hogy a Disney megvette a jogokat, azonban rögtön gázsivitába keveredtek a rendezőnek kiszemelt Henry Selick-kel - akinek a Coraline kapcsán már volt dolga Gaiman-művel - így jegelték a projektet.

Egy kis idő múlva Ron Howard kapta meg az adaptáció feladatit, de azóta is síri csend van. Howard azonban megnyugtatta a rajongókat: nem feledkeztek el A temető könyvéről, további is a jövőbeli tervek között szerepel. Bár ez nem sok minden, a semminél mégis több, és legalább így tudjuk, hogy nem gondolta meg magát a stúdió. Ha szeretnétek kicsit többet megtudni A temető könyvéről, akkor olvassátok el róla korábbi kritikánkat.

 

A hét Éva ügye ennyire még nem húzódik régóta, hiszen csak pár hónappal ezelőtt jelentették be, hogy megfilmesítik. Howard elmondta, hogy a viszonylagos hírcsend ellenére a Neal Stephenson sci-fije sincs leseperve az asztalról, és csak úgy, mint A temető könyve, ugyanúgy szerves részét képezi a jövőbeli terveinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.