Hirdetés

Arthur C. Clarke: Mélység

|

A sci-fi mestere ezúttal az óceánok mélységeibe kalauzol el minket, nem kevesebb szakértelemmel, mint ahogy azt az űrben játszódó regényeiben teszi.

Hirdetés

 

Arthur C. Clarke nevét meghallva azonnal az űrben játszódó történetek jutnak az eszembe, igaz a tudományos fantasztikum nem feltétlenül függ össze a világűrrel, elsőre mégis nehéz elképzelni egy víz alatt játszódó történetet a Hugo-díjas írótól. Azonban ha jobban belegondolunk, nincs is olyan sok különbség a két közeg között. Óceánjaink nagy része a mai napig ismeretlen számunkra, a mélyben ugyanolyan egyedül van az ember, mint a világűrben a hatalmas nyomáskülönbség és sötétség közepette.

 

(Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.