Hirdetés

Inferno Squad - könyvben folytatódik a Zsivány Egyes!

|

Ha nagy Star Wars-rajongó és egyben könyvmoly is vagy, illetve szeretted a Zsivány Egyest, akkor van egy jó hírünk: egy új regénnyel folytatódik a történet!

Hirdetés

Az Inferno Squad egy új nézőpontból mutatja be a Zsivány Egyes eseményeit: ezúttal a lázadók helyett a birodalom embereit követhetjük nyomon.

Hirdetés

Írója Christie Golden, aki több Warcraft és Assassin's Creed könyvet is szerzett már, de a Star Wars világa sem ismeretlen számára: például ő a szerzője a magyarul Sötét tanítvány címmel megjelent regénynek is, amely a klónok háborúja idején játszódik. Az Inferno Squad várhatóan július 25-én kerül fel a tengerentúli könyvesboltok polcaira.

 

A könyv fülszövege szerint a főszerepben az Inferno Squad névre keresztelt, a birodalom által létrehozott különleges katonai egység áll. Tagjai azt a feladatot kapják, hogy szivárogjanak be Saw Gerrera emberei közé, és számolják fel a szerveződést. Mindkét oldal elszánt és bármire képes - csak az a kérdés, hogy mégis meddig hajlandóak elmenni a győzelem érdekében…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.