Hirdetés

Lily Collins is csatlakozott a Tolkien film stábjához

|

Újabb színésszel bővült A Gyűrűk Ura írója életrajzi filmjének csapata.

Hirdetés

Lily Collins (A végzet ereklyéi: Csontváros, A szív bajnokai, Tükröm, Tükröm) csatlakozott a projekthez, aki Edith Bratt, az író felesége szerepében tűnik majd fel. Edith Bratt minden rajongó számára kulcsfontosságú személy, hiszen ő volt az, aki Lúthien karakterét inspirálta.

Hirdetés

Magát J. R. R. Tolkien-t az előzetes híreszteléseknek megfelelően Nicholas Hoult fogja játszani, aki az X-Men szériában a fiatal Bestiát alakítja, de a Mad Max: A harag útjában is emlékezetes szerepe volt. 

A Tolkien című filmet a Fox Searchlight és a Chernin Entertainment hozza össze nekünk, a rendezői székbe Dome Karukoski (A fekete lepke háza) ül, a forgatókönyvet pedig David Gleeson (Harcvonal) és Stephen Beresford (Büszkeség és bányászélet) írja. A film valószínűleg Tolkien életének első világháború előtti időszakára koncentrál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.