Hirdetés

Magyarul is megjelenik A marsi szerzőjének nagyszabású új regénye

|

Andy Weir ismét lélegzetelállító útra hív a világegyetem mélyére.

Hirdetés

Ridley Scottal a rendezői székben készült el a Mentőexpedíció című sci-fi, amit Andy Weir sikerregénye, A marsi alapján filmesítettek meg még 2015-ben. Nagyon úgy fest, hogy Weir legújabb regénye is mozivászonra kerül - méghozzá a korábban a Holdat már megjárt Ryan Goslinggal a főszerepben -, ám előtte magyarul is elolvashatjuk a szerző eddigi talán legizgalmasabb történetét.

Hirdetés

A Hail Mary-küldetés című sci-fi a Fumax gondozásában fog megjelenni nem sokkal a világpremiert követően, május végén, és mivel ez a szerző eddigi leghosszabb regénye, még a keménytáblás kötet terjedelme is 512 oldal.

A történet középpontjában Ryland Grace áll, az egész Föld sorsát megpecsételő küldetés utolsó túlélője. Ha kudarcot vall, minden elpusztul - csakhogy éppenséggel ezt ő maga sem tudja. Csak annyit tud, hogy évekig tartó öntudatlanságból ébresztik fel, sok millió kilométerre az otthonától, két holttest társaságában. Rylandnak lépésről lépésre kell feltárnia a múltját és szembesülnie az előtte álló feladattal: a bolygó kormányai összefogásában sebtiben összetákolt, majd az űr mélyébe kilőtt hajó fedélzetén egymagában kell elhárítania az emberiség kihalásával fenyegető, felfoghatatlan súlyú katasztrófát.

A hazánkban is lehengerlő sikert aratott A marsi - Mentőexpedíció és az Artemis után a New York Times-bestsellerszerző Andy Weir új regénye az első vélemények szerint még A Marsinál is jobb lett, szóval alig várjuk, hogy a kezünkben foghassuk. A magyar borító is gyönyörű lett:

Ti lecsaptok A Hail Mary-küldetésre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.