Hirdetés

Melrose - Benedict Cumberbatch a főszerepben

|

Edward St. Aubyn díjnyertes regényeiből készít minisorozatot a Showtime, Mr. Cumberbatch vállalta a főszerepet.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch lett a Melrose című sorozat főszereplője - sőt, a színész produceri feladatokat is vállal a projektben. A Melrose a Showtime és a Sky Atlantic közös produkciójaként jön létre, a forgatókönyvet David Nicholls (Távol a világ zajától, Egy nap) írja Edward St. Aubyn könyveiből.

Hirdetés

Edward St. Aubyn angol regényíró öt könyvet (Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother's Milk, At Last) szentelt Patrick Melrose nevű karakterének. Az önéletrajzi ihletésű könyvek több témát is érintenek: például milyen felnőni egy diszfunkcionális angol arisztokrata családban, a szülők halálának feldolgozása, függőségek és az azokból való kigyógyulás, a házasság és a gyermekvállalás nehézségei. A Patrick Melrose-könyvek több rangos irodalmi díjat is elnyertek, illetve a Mother's Milk 2006-ban egy Man Booker-díj jelölést is kapott.

 

A Melrose egy öt részes minisorozat lesz, mindegyik rész a könyvsorozat egy-egy darabját dolgozza majd fel. A tervek szerint augusztusban kezdik a forgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.