Hirdetés

Mozis Dreddek fognak találkozni egy képregényben

|

Ha már filmen kevesebb az esély arra, hogy összefussanak.

Hirdetés

Mit szólnátok ahhoz, ha a Sylvester Stallone által játszott Dredd bíró és a Karl Urban által megformált Dredd találkoznának és egy közös sztoriban vennének részt? Még mielőtt nagyvásznas akciókat vizionálnátok, le kell hűtsem a kedélyeket: csupán egy képregénysztoriról van szó, amelyben a két mozifilmes iteráció fog felbukkanni a képregényverzió mellett. 

Hirdetés

Magát a történetet a 2000AD című képregényben olvashatja majd a közönség (előfizetők december 11-től, amúgy december 16-tól) és bár egyelőre konkrét sztorit nem tudunk, annyi bizonyos, hogy az író Ken Niemand lesz és Richard Elson jegyzi a szkriptet. A crossover történet 11 oldalas lesz, úgyhogy túl nagy dologra senki ne számítson, viszont az a tény önmagában, hogy a két karaktert összehozzák ha csak rajzolva is, talán kellően csábítónak és izgalmasnak tűnik. Egy apró ízelítő egyébként már kikerült a világhálóra (az IGN amerikai oldalának jóvoltából), úgyhogy a megjelenésig ízlelgethetjük ezt az egész oldalas panelt:

A 2000AD egyébként egy heti megjelenésű, sci-fi tematikájú brit képregénymagazin, amely értelemszerűen nem csupán a Dredd bírót szerepeltető történeteknek ad/adott otthont (ő egyébként először 1977-ben bukkant fel a magazin hasábjain), hanem olyan, ismeretlenebb címeknek is, mint a Strontium Dog, az ABC Warriors, vagy éppen a Nikolai Dant. Bár kétségkívül leghíresebb címük a Dredd, amit mi sem mutat jobban, hogy már két mozgóképes feldolgozása is készült a karakternek (egyszer Stallone főszereplésével még 1995-ben, egyszer pedig 2012-ben Karl Urbannal). Habár egyikhez sem készült folytatás, azért mindkét filmnek megvan a maga lojális rajongótábora és még több rajongót szerzett a fiktív, folyton sisakot viselő rendőrbíró számára. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.