Hirdetés

Na de mi történt az ewokokkal?!

|

Az egyik új Star Wars-regényből ez is kiderül!

Hirdetés

A Star Wars univerzumának legcukibb és legidegesítőbb lényeinek címéért egyaránt évtizedek óta sikeresen pályázó ewokok sorsáról nem sok mindent tudunk azután, hogy Palpatine császár legyőzése után partiztak egy nagyot a lázadókkal. Most végre erre a kérdésre is választ kaphatunk!

Hirdetés

Az ébredő Erővel nemcsak az Star Wars-filmbiznisz indult be újra gőzerővel, hanem a hozzá kapcsolódó regények és képregények kiadása is számtalan érdekességgel örvendeztette meg a rajongókat. Az egyik új Star Wars könyvben arról is szó esik, hogy mi történt az ewokokkal.

Chuck Wendig Utóhatás című Star Wars-regénye nálunk is megjelent, amelynek folytatása, az angol nyelvterületen ebben a hónapban forgalomba kerülő Aftermath: Life Debt leginkább Han Solo és Chewbacca kalandjaira koncentrál. A történetben azonban az ewokok is szerepet kaptak. A regény egy részében egy Dade nevű lázadó parancsnokkal tartunk, aki elvesztte egyik lábát a birodalom elleni harcban. Egy Arsad nevű orvos, hogy segítsen Dade-nek kigyógyulni a poszttraumás stressz szindrómából, egy QT-9-es egység terápiás droidot rendel mellé. Amikor Dade nem akarja elfogadni a droidot, Arsad a következőket mondja, amivel felfedi, mi történt az ewokokkal:

"Egy ewok mellé is rakhatnálak terápiás jelleggel. Sokan az Endor bennszülött lényei közül más bolygókra utaztak, hogy segítsenek a hozzád hasonló veteránoknak a gyógyulásban. Mintegy cserébe, hogy megmentették az otthonukat."

Dade ezt az ajánlatot is visszautasítja, mondva, hogy az ewokok "büdösek". Ez a kis részlet azonban megcáfolja azt az egy ideje keringő teóriát, hogy az ewokok valójában elpusztultak a lázadók győzelme után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.