Hirdetés

Varjak lakomája

|

Jegyzet című menüpontunk egy újabb írással bővül. Egyik legfrissebb írásomat osztom meg most veletek.

Hirdetés

Egyedül a varjak gyászos károgása törte meg a fagyos téli nap bánatos csendjét. A magányosan álló kunyhóból egy árva nesz sem hallatszott, csak a szomorú füstpamacsokat eregető kémény jelezte, hogy valaki lehet odabent.
A nap alacsonyan járt már a nyugati égen, kelet felől pedig már látszott a hold gödrös arca. A kunyhóból kilépő öreg egykedvűen jegyezte meg:
 – Hideg lesz.
Mintha csak szavaira kapott volna megerősítést, a közeli akácfáról egy varjú károgott. Az öreget nem zavarták a varjak. Évek óta a halál madarai jelentették számára a társaságot. Tudta, egy nap az utolsó levegőt is köztük veszi majd... (Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.