Hirdetés

40 és annyi – Kritika

|

Judd Apatow is beállt a felső korosztályt kiszolgáló vígjáték rendezők sorába, de paradox módon hiányzik filmjéből a frissesség.

Hirdetés

Ha létezik olyan filmtípus, hogy klimax-komédia, akkor Apatow újabb rendezése a mintapéldánya lehetne. Ebben általában a szereplők rájönnek, hogy menthetetlenül eljárt felettük az idő, és nemcsak önmagukkal, hanem párjukkal szemben is komoly bizalomhiányban szenvednek. Ezek a mozik a legtöbbször a szingliket célozzák meg (pl. Brdiget Jones-filmek, Napsütötte Toszkán), de manapság a korosabbak se maradnak ki a szórásból, mint például arra nemrég az Amit még mindig tudni akarsz a szexről is rávilágított. Apatow a középkorúakat célozta meg eme tágas halmazból, de a mértéktartást még mindig nem sikerült elsajátítania.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.