Hirdetés

A diktátor – Kritika

|

Sacha Baron Cohen előszeretettel végeztet ki mindent és mindenkit Aladeen admirális-generálisként legújabb filmjében. Elsősorban a rekeszizmainkat.

Hirdetés

Sokan megjegyezték a Borat, a Brüno, és A diktátor kapcsán most is meg fogják, hogy Sacha Baron Cohen korunk legjobb komikusa. Én ezt szíves engedelmükkel kijavítanám: az egyik. Viszont közülük talán a legmeghatározóbb. Cohent a szélesebb közönség az Ali G Indahouse-szal, a Borattal és a Brünoval ismerhette meg, de ezeken kívül nem sokat tudott felmutatni komikusként, leszámítva a Sweeney Todd piperkőc borbélyát vagy a Madagaszkár önjelölt királyának szinkronját. Akkor viszont kétségkívül elemében van, amikor a mai társadalom tűréshatárát kell próbára tennie, mint ahogy ezt a kazah vagy az osztrák meleg riporterrel is megtette, és ahogy a wadiyai diktátorral is meg fogja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.