Hirdetés

A Föld után – Kritika

|

Fresh Prince a színészmesterséget tekintve lassan igazi királynak minősül Hollywoodban, de megfelelő utánpótlásról egyelőre még nem sikerült gondoskodnia.

Hirdetés

Egyáltalán nem ritka az az álomgyárban, hogy egy az elismertséget kivívó színész sarja szintén a szakmában próbál elhelyezkedni. Ott van a Fonda család több tagja is, Martin és Charlie Sheen, valamint Douglas-ék, Kirk és Michael. Pár éve Will Smith is úgy gondolhatta, hogy kisfiából, Jadenből sztárt farag, ami az igaz történeten alapuló A boldogság nyomában című filmnél abszolút jól sült el, fia életkorából és annak természetességéből adódóan, apjával jó párost alkottak. (Most őszintén: kinek nem szorult össze a szíve, amikor az ifjabb Smith hőn szeretett Amerika Kapitány babáját elvesztette?) Azonban azóta apuci a kelleténél jobban egyengeti fia útját (pl. A karate kölyök), ahelyett, hogy az saját jogán vívná ki a tiszteletet és megbecsülést magának a szakmában (lásd Michael Douglas esetét). Ennek a felfogásnak pedig újabb állomása A Föld után, ami akár jól is elsülhetett volna, ha nem egy a nimbuszát röpke tíz év alatt a földbe tipró rendező karrierjének a koporsójába bevert újabb szögként asszisztálnának.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.