Hirdetés

A hobbit: Az öt sereg csatája – Premier előtti kritika

|

A reklámanyagoknak megfelelően tényleg lezárul Középfölde legendája – méghozzá parádésan – amiben a csatasorba állított temérdek lény között elvétve felfedezni egy félszerzetet is.

Hirdetés

A reklámanyagoknak megfelelően tényleg lezárul Középfölde legendája – méghozzá parádésan – amiben a csatasorba állított temérdek lény között elvétve felfedezni egy félszerzetet is. Sok szempontból fontos film A hobbit-trilógia záróakkordja, de nem feltétlenül úgy, ahogy azt a készítők szerették volna, vagy ahogy arra a rajongók számítanak. Az öt sereg csatája inkább olyan kérdéseket feszeget, hogy megérte e Peter Jacksonéknak Tolkien tanmeséjét felduzzasztani, hogy ezáltal jobban passzoljon a klasszikus trilógiához, továbbá érdemes volt a kibővített cselekményt három filmre bontani? Ugyanis hiába élveztem a film (majd) minden egyes képkockáját elejétől a végéig, az előadás végeztével egyre inkább bekúszott a bőröm alá az a gondolat, hogy közel sem biztos.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.