Hirdetés

A legsötétebb óra – Kritika

|

Egy újabb inváziós mozi, amiben E.T. távoli rokonai valamilyen ördögi szándékkal jönnek a bolygónkra, csak hogy a végén kioszthassunk nekik egy harmadik típusú pofont. Ezúttal azonban mindez gyakorlatilag UFO-k nélkül zajlik, méghozzá Moszkvában.

Hirdetés

Timur Bekmambetov az Éjszakai majd később a Nappali őrséggel robbant be Hollywoodba, hogy a Wanteddal be is betonozza magát oda. Ezt nem azért sikerült elérnie, mert olyan jó rendező volna, aki kiválóan instruálja színészeit, szövevényes sztorit kerekít a látvány mellé, ami még a film megtekintése után is napokig az agyunkban kattog. Nem. Az ilyen rendezőt Christopher Nolannek hívják. Bekmambetov egyszerűen azzal nyerte el a hollywoodi stúdiófejesek bizalmát, hogy filmjei elképesztő látványvilágát szinte fillérekből sikerült megvalósítania. Ugyan jelenleg tárgyalt filmünket nem ő rendezte – csak a produceri teendőket látta el – mégis magán viseli az „orosz Michael Bay” keze nyomát: az olcsóságot és a baromságot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.