Hirdetés

Abraham Lincoln: A vámpírvadász – Kritika

|

Tudom, hogy halottról vagy jót, vagy semmit – pláne ha egy jeles történelmi személyről van szó – és rossz szóviccel se illik kezdeni egy kritikát, én mégis mindkettőt megteszem. Elnök úr! Ön (rém) vérszegény.

Hirdetés

Kár, mert a vámpírvadász Lincoln ötlete igazi bűnös élvezetnek bizonyult a nagyvásznon. Elvégre van abban valami felettébb megmosolyogtató, ugyanakkor vagány, hogy az USA 16. elnöke – akit történelmi ismereteink alapján inkább nagy szónoknak, semmint a baltával látványosan zsonglőrködő harcművésznek képzeltünk – a XIX. századi polgárháború sújtotta Amerikában ritkítja a hatalomra törő vámpírok sorát. Ez a mocskosul szórakoztató ötlet mégis több banánhéjon elcsúszik, és már a kezdet kezdetén úgy elhasal, hogy nem is bír a két órás játékidő alatt talpra állni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.