Hirdetés

Álcák Csapdája – Kritika

|

A film egy bizonyos pontján elhangzik az egyik szereplő szájából, hogy az egyik legfontosabb kérdés a miért. A moziból kijövet bennem is ez merült fel: miért kell egy Richard Gere nevével fémjelzett mozit tv-filmnek álcázni?

Hirdetés

Pedig komolyan mondom, én szeretem a spionok árulásokkal, feszültséggel, ne adj isten autós üldözésekkel és jó nőkkel megfűszerezett történeteit. Az elmúlt időszakból csak Az adósság említhető, a közel jövőben pedig olyan filmek tölthetik ki a hozzám hasonló rajongók szívét, mint a Suszter, szabó, baka, kém, vagy az akcióra éhesebbeket a szintén mostanában debütáló Mission: Impossible – Fantom Protokoll. Az Álcák Csapdája egyértelműen az előbbibe sorolható, csak sajnos több sebből vérzik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.