Hirdetés

Alkonyat – Hajnalhasadás: II. Rész – Premier Kritika

|

Elérkezett, amire mindenki várt. A hölgyek bonthatják a százas zsepit, az urak pedig a behűtött pezsgőt. Véget ért az Alkonyat franchise.

Hirdetés

Sok mindent ellehet mondani erről a szériáról – elsősorban persze negatív értelemben – de az vitathatatlan, hogy a jelenlegi popkultúrára nagy hatást gyakorolt. Az Alkonyat ugyanis a ciki szó szinonimája lett, amire a filmvilág is előszeretettel reflektál (Rossz tanár, Ted, Hotel Transylvania). Ahogy azonban egy éve is írtam, nem tartom ördögtől valónak a szériát, hiszen egy korosztály igényeit elégíti ki, az viszont már több, mint bosszantó, hogy ezt igénytelenül teszi, ami alól a „halhatatlan” finálé sem kivétel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.