Hirdetés

Az igazság nyomában – Kritika

|

Van, hogy egy „Direct to DVD” típusú film is lehet élvezetes, még akkor is, ha nem egyszer kínosan feszengünk a székünkben.

Hirdetés

Van, hogy egy „Direct to DVD” típusú film is lehet élvezetes, még akkor is, ha nem egyszer kínosan feszengünk a székünkben. Pedig akadnak ebben a stílusban kirívóan nagyszerű esetek is, gondoljunk csak az Elrabolvára. Ott a történet – sőt a megvalósítás is – egyszerű volt, mint a faék, akármelyik Steven Seagal filmbe elment volna. Azonban volt egy összetevő, amiért még is működött a film, sőt mi több, jó is volt. Ezt az esszenciát úgy hívták Liam Neeson. Neki sikerült élettel megtöltenie, sőt mi több szerethetővé tennie Bryan Mills figuráját, sajnáltuk, átéreztük a fájdalmát, a célját, ezért tudtunk érte izgulni, még akkor is, ha nem volt kérdéses kezdettől fogva a diadala. Henry Cavill már itt, rögtön az elején elvérzik Neesonnal szemben. Elvégre hol kéne sajnálnom egy kidolgozott testű, ereje teljében lévő férfit, aki a spanyol tengerparton, a családi vitorláson duzzog, mert apjával feszült a viszonya, és befuccsolt az üzlete, de közben azt ecseteli, hogy hány ország tengerpartján töltötte a gyerekkorát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.