Hirdetés

Bérgavallér - Kritika

|

Amíg összekulcsolt karokkal várjuk Woody Allen legújabb rendezését (vagy legalábbis egy trailert), addig csodáljuk meg sokadjára is a Mestert a kamera másik oldalán

Hirdetés

Volt nekem egy olyan félelmem, amely egyből megütött engem, amint olvastam anno ennek a filmnek a szinopszisát. Mégpedig, hogy az egész alapötletet - miszerint Woody Allen John Turturro stricijét játssza - kifuttatják valami nagyon agyament kisiskolás szintű faszságra. Sejtettem persze, hogy Allen akármihez nem adja a nevét, pláne nem színészként (saját filmjeiben is egyre ritkábban bukkan fel), aztán John Turturrót sem ejtették a fejére, nem kell egyből rosszat feltételezni róla csak azért, mert szerepelt a Transformers-filmekben. Rendezéseihez pedig sem akkor, sem azóta nem volt szerencsém, hiába hangzatos az a cím, hogy Románc és cigaretta (ezen szeretnék változtatni ezentúl). Érthető volt tehát a félelmem, de ezzel együtt Woody Allen-rajongóként a kíváncsiságom magától értetődőnek bizonyult és már kezdettől garantált volt az, hogy a seggem a moziban lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.