Hirdetés

Borotvaélen – Kritika

|

Amikor meghalljuk ezt a szót, hogy középszerű, automatikusan valami rosszra gondolunk, pedig olyan alapvetően szórakoztató filmeket is takarhatnak, mint amilyen a Borotvaélen.

Hirdetés

Nick Cassidy (Sam Worthington) megszökik a börtönből, miután jogtalanul elítélték egy gyémánt elrablásáért, melynek tulajdonosa, David Englander (Ed Harris) őt tette felelőssé. Nick ezért úgy dönt, hogy némi friss levegőre van szüksége, amit csak egy belvárosi szálloda 20. emeletén kaphat meg. A levegőváltozás nem csak a járókelőknek, hanem New York város rendőreinek is szemet szúr, akik megpróbálják beráncigálni a kétségbeesettnek tűnő férfit, akinek eszébe sincs leugrani, csak elakarja terelni a figyelmet, hogy öccse Joey (Jamie Bell) és barátnője betörjenek az egyik szomszédos épületbe, ahol Englander széfje is található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.