Hirdetés

Conan, a barbár - Kritika

|

Minden idők legnépszerűbb barbárja idén nyáron visszatér, ám ezúttal nem Arnold Schwarzenegger rúgja szét a hátsókat és a 3D-s kiadás sem nyom túl sokat a latban.

Hirdetés

A bősz kimériai harcos személyes bosszújaként induló küldetés hamarosan epikus küzdelembe csap át, amelynek során a címszereplő behemót ellenségekkel, rettenetes szörnyetegekkel és reménytelen kilátásokkal találja szemben magát, miközben világossá válik számára, hogy egyedül ő képes megmenteni Hyboria dicső nemzeteit a természetfeletti erők megállíthatatlannak tűnő terjeszkedésétől. Sajnos a természetfeletti erők győzedelmeskedtek, és Conan csúnyán elbukott mind a pénztáraknál, mind a kritikusoknál.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.