Hirdetés

Elrabolva 2. – Premier Kritika

|

Liam Neeson ismét bizonyítja, hogy vele nem érdemes kekeckedni. A filmesek pedig azt, hogy egy viccet kétszer nem lehet egymás után elmesélni.

Hirdetés

Vannak filmek, amelyeket nem érdemes folytatni, mert kerek, lezárt egészek, akár a Mátrix, vagy A Karib-tenger Kalózai első része, de említhetném a Másnaposokat is, csakhogy minél színesebb legyen a műfaji paletta. Azonban a pénzéhes producerek meglátva a kedvező bevételi mutatókat elrendelik a folytatást. Ehhez azonban újra mozgásba kell lendíteni a történet fogaskerekeit, és ezek általában erőltetett történetvezetést valamint az első rész kedvelt elemeinek ismétlését/kifordítását hozzák magukkal. A 2008-as Elrabolva című Luc Besson opuszt is utol érte a végzete, ami szintén felsorakozik a fent felsoroltak mellé, de nem annyira, hogy az első rész nimbuszát romba döntse.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.