Hirdetés

Gengszterosztag – Premier kritika

|

Hajszálcsíkos öltönyök és Fedora-kalapok, tommygun-ok tarkította utcai lövöldözések, és alávaló gengszterekkel szembenéző tökös zsaruk, avagy akik legyőzték Mickey Cohen-t.

Hirdetés

Őszintén megvallva komoly bajban vagyok ezzel a filmmel. A kezdetektől fogva pesszimista voltam az egésszel kapcsolatban, ugyanis hiába sikerült leszerződtetni a szerepekre minél jobban csengő neveket, a rendező személye nem tudott meggyőzni. Ruben Fleischer eddig csupán a meglepően jó Zombieland-el tudott előrukkolni, az azt követő 30 perc vagy annyi se című komédiája viszont már szót se érdemelt. A külföldi kritikák és az anyagi bukta is azt látszottak igazolni, hogy nem feltétlenül sül ki abból semmi jó, ha egy vígjátékrendező műfajt vált. A Gengszterosztag pedig megérdemelné, hogy a földbe döngöljem, de mégis képtelen vagyok megtenni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.