Hirdetés

Géppisztolyos Prédikátor – Kritika

|

Gerard Butler el akarta készíteni a maga Véres Gyémántját és vérből nincs is hiány, de minden másból – főleg mértéktartásból – sajnos igen.

Hirdetés

Nem hiába hoztam fel példaként Edward Zwick 2006-os filmjét. Ugyan közel sem nevezném tökéletes mozinak, de Afrika szembeállítása a fejlett nyugattal kifejezetten jól sikerült a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett moziban, miközben a harmadik világ borzalmaiba – pl. gyerekkatonák – is betekintést nyerhettünk. Gerard Butler – aki executive producere is jelen filmünknek – a tehetséges Marc Forsterrel (Felforgatókönyv, A Quantum Csendje) együtt úgy látták, hogy nekik is érdemes alámerülni Afrika mocskában, de azt kell mondanom, bár ne tették volna.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.