Hirdetés

Harmadnaposok – Kritika

|

Esküvő? Pipa. Idétlen haverok? Pipa. Egy a cselekménybe kényszeres humorforrásként behelyezett állat? Pipa. Humor? Hát ööö….

Hirdetés

Nincsen abban semmi rossz, ha egy bejáratott ötletet sokadjára is megpróbálnak elmesélni, ha azt a történetet nem is eredetien, de élvezetesen mondják fel. Lássuk be, hogy egy legénybúcsú és annak következményeit taglaló vígjáték a lerágott csont fogalmát is kimeríti, erre mégis rá tudott cáfolni 2009-ben a Másnaposok, de már kevésbé annak tavalyi folytatása. A Harmadnaposokkal viszont pont az a baj, hogy – pár jelenetet leszámítva – képtelen élvezetes maradni, így csak az erőltetettségre telik tőle.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.