Hirdetés

Hosszú út lefelé - Kritika

|

Üdvözlök mindenkit az unatkozó vidám öngyilkosjelöltek klubjában!

Hirdetés

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én - személyes tapasztalatok híján - úgy tudom elképzelni azt az állapotot, amikor az ember az öngyilkosságot fontolgatja, hogy ilyenkor nem csupa vidámság és móka meg kacagás az élet. Az ember csak úgy hasraütésszerűen nem fontolgatja, hogy véget vet a saját életének, ilyenkor nyomós okot kell találni. Gondolom. És semmiképpen sem szabad elbagatellizálni a dolgokat. Nem, ha filmet készítünk erről az állapotról, még akkor sem, ha maga a kiindulópont a maga módján bizarrul viccesnek hat: négy ember Szilveszter éjjelén ugyanazon toronyház tetején, ugyanabban az időpontban tervezi megölni magát, hogy aztán később fura szövetséget alkossanak és pár héttel eltolják az eseményt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.