Hirdetés

Ideglelés Csernobilban – Kritika

|

„A rémület. A rémület” – mondotta Kurtz ezredes Coppola klasszikusában. Na, többek között pont ez a bizonyos rémület hiányzik a csernobili városnézésből. Meg minden más is.

Hirdetés

Pedig az 1986-ban felrobbant atomreaktor kiállt egy jó filmért, elsősorban a horror műfajában. Sőt. Megfelelően beteg elmével akár egy romantikus vígjátékot is kilehetne hozni az egészből. Rengeteg dokumentumfilm foglalkozott az esettel, a katasztrófa okaival és következményeivel, az erőmű közeli Pripjáty villámgyors kiürítésével, mely egyik pillanatról a másikra vált szellemvárossá. Már ez utóbbi garantálná egy korrekt – de semmiképp sem kiemelkedő – horror elkészültét, azonban a készítők tehetségtelenségéről tanúskodik, hogy még ez se ment nekik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.