Hirdetés

Jurassic Park 3D – Kritika

|

Az ősgyíkok térhatással megtámogatva térnek vissza egy idén 20 éves filmfosszília képében a vásznakra. Szerencsére utóbbin mégsem fog az idő.

Hirdetés

Pedig ha megnézünk akár egy néhány évvel ezelőtti CGI orientált látványfilmet – amelyeknek az aranykorát pont Spielberg őshüllői indították el – akkor szembetűnő, hogy már ilyen rövid idő alatt is mennyit fejlődik a technika, és mennyire elavulttá tudnak válni pár év alatt a számítógépes effektusok. A Jurassic Park azonban más, és nem csak amiatt, mert mindössze 6 és fél percnyi CGI van a két órás filmben, hanem mert Spielberg húsz éve többet tett le egy egyszerű látványorientált mozinál: igazi, nagybetűs VARÁZSLATOT.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.