Hirdetés

Kavarás - Kritika

|

Adam Sandler és Drew Barrymore megint összedugták a fejüket egy románc kedvéért.

Hirdetés

Biztos velem van a baj, mert egyszerűen nem volt túl könnyű úgy nekiülni ennek a filmnek, hogy ne legyenek kellőképpen negatív pre-koncepcióim, előítéleteim. Adam Sandler nem tartozik a kedvenc komédiásaim közé nagy részben azért, mert nem tartom őt túlságosan viccesnek. Van egyfajta humor, ami egykor sikert hozott neki és amivel azóta is meg tudja keresni a kenyerét, ez a humor pedig sajnos a legkevésbé sem nevezhető kifinomultnak, szellemesnek meg pláne nem. Attól persze még lehet jó. Sőt, nem törvényszerű az sem, hogy csak szar filmekben szerepeljen, hiszen abszolút kedvenc filmjeim közé tartozik a Paul Thomas Anderson által dirigált Kótyagos szerelem is. Melynek egyik bravúrja, hogy Sandler kábé ugyanazt a szerencsétlen figurát hozta ott is, mint a többi filmjében. Azzal a különbséggel, hogy a rendezői székben egy tehetséges direktor ült és kézben tartotta a dolgokat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.