Hirdetés

Lazacfogás Jemenben – Kritika

|

Halvérű britek halakat kívánnak telepíteni a halmentes jemeni sivatagba, miközben a halhatatlan szerelem is felüti a fejét. Hal(l)atlan.

Hirdetés

Manapság olyan ritka a jó romantikus film, mint hal a sivatagban – csakhogy témánál maradjak. Ha azonban a műfaj egyik olyan nagymestere veszi kezébe a gyeplőt, mint Lasse Hallström (Árvák Hercege, Csokoládé), akkor az ember akarva-akaratlanul is elkezd bizakodni a végeredményben. Szerencsére okkal reménykedtem a svéd rendező szakértelmében, és noha nem említhető egy lapon olyan korábbi remekműveivel, mint fent említett két dolgozata, abszolút nem is vall rájuk szégyent.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.