Hirdetés

Lenyűgöző teremtmények – Kritika

|

Természetfeletti, misztikus erők, halhatatlan, mindent legyőző románc tini közegbe ágyazva. Ismerős?

Hirdetés

Még feldolgozni sem sikerült a sokkot, amit az Alkonyat-széria okozott az elmúlt években, máris itt az utánpótlás. Alighogy véget ért Edward és Bella párosának az ámokfutása a vásznakon, most egy újabb tini köntösbe bújtatott szerelmi történet bontakozik ki a szemünk előtt, csak itt a fiú a „normális”, míg a suliba beilleszkedni képtelen furcsa csaj hozza a természetfeletti vonalat, mint Igéző (értsd. boszorkány). Tehát Kami Garcia és Margareth Stohl regénysorozatának első kötetének „sztorija” egy az egyben megegyezik Stephanie Meyer alapkoncepciójával (nyilván egy iskolába jártak), viszont annál – ha nem is utcahosszal – szórakoztatóbb.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.